Support

 • network_cellWaar kan ik mijn verhuiswagen opstellen?

  De gemeente Den Haag handhaaft streng op Maan: we rondgang (rood baksteen) moet vrij blijven voor de brandweer. We zijn momenteel druk in onderhandeling met de gemeente om goede mogelijkheden te regelen. Het verhuisprotocol wat hierop volgt zullen we zo snel mogelijk op deze website plaatsen.

 • network_cellKan ik me afmelden van de nieuwsbrief van +James?

  Ja, u kunt zich afmelden voor de nieuwsbrief van +James voor uw gebouw. Onderaan de e-mail staat 'profiel bewerken'. Door hier te klikken komt u op een website pagina waar u uw voorkeuren kan aangeven.

  Let op: wij nemen zo veel mogelijk relevant nieuws op in de nieuwsbrief. Indien u zich afmeldt zult u deze informatie niet meer ontvangen.

 • network_cellIk heb een klacht over een +James op locatie. Waar kan ik me melden?

  Dat vinden we bijzonder vervelend. Zou u uw klacht willen sturen aan info@plusjames.nl? Wij zullen uw klacht, indien gewenst, zo anoniem mogelijk behandelen.

 • network_cellHoe kiezen jullie je leveranciers?

  Wij proberen zoveel mogelijk samen te werken met lokale ondernemers. Zo hebben we in elke regio onze eigen partner voor Stomerijdiensten. Wij geloven in de kracht van lokale samenwerking. In elk geval blijft de kwaliteit van dienstverlening het belangrijkste criterium. Als u een klacht heeft over één van onze services horen we dat natuurlijk graag. Stuur ons een e-mail op info@plusjames.nl.

 • network_cellIk heb een goed idee voor een service, wat nu?

  Dat vinden we leuk! Het grootste deel van onze services is tot stand gekomen omdat u daar behoefte aan heeft. Geef het door via info@plusjames.nl en wij gaan kijken of we er een mooie service van kunnen maken.

 • network_cellHoe kan ik de +James app downloaden?

  De +James app is te downloaden in de App Store en Google Play. In de app kunt u berichten delen met uw medebewoners op de timeline en direct contact opnemen met +James. Ook kunt u gebruik maken van de services van +James en vindt u up-to-date handleidingen over uw woning. Direct downloaden? Klik hier voor de App Store en hier voor Google Play.

 • network_cellIk wil iets laten stomen, maar het item staat niet op de lijst; wat kan ik het beste doen?

  In elk geval niet zomaar iets aanklikken en hopen dat het goed komt. Onze stomerij heeft efficiënte processen en heeft aan een hoop (van onze) regels te voldoen. Een bestelling die niet klopt wordt dan ook ongestoomd teruggestuurd. Wat u wel kunt doen is ons even snel e-mailen met een beschrijving van het item dat u wilt laten stomen. Van Dirndl-jurkje tot berenpak: we komen er heus uit! Mailen kan naar  info@plusjames.nl

Staat uw vraag niet in deze lijst?

Stel dan hier uw vraag